АФРИН™ ЧИСТЕ МОРЕ™ - 100% природный детский раствор

04.02.14
АФРИН™ ЧИСТЕ МОРЕ™ - 100% природный детский раствор

Здавна людина намагається впоратися з нежитем, сухістю і кірками в носі, використовуючи всілякі способи і засоби. Причому відмічено, що в цій справі найбільшим завзяттям завжди відрізняються батьки хворих маленьких дітей. Що легко зрозуміти, адже малюки не вміють видувати носики, і тому очистити їх від густого слизу — завдання не для слабкодухих.

 

Зрештою, завдяки накопиченому досвіду багатьох поколінь батьків і численним науковим дослідженням стало зрозуміло, що одне з найбільш ефективних рішень цієї проблеми — обробка носа морською водою. Чому?

Морська вода зволожує сухі слизові оболонки, сприяє швидкому розм'якшенню і відділенню кірок та щільного ексудату. При цьому солі та мікроелементи, що містяться в морській воді, активізують відновлення клітин слизової оболонки носа, нормалізують її функції і підвищують місцевий імунітет. Тим не менше, перш ніж користуватися морською водою, її треба особливим чином підготувати: знешкодити від хвороботворних мікроорганізмів і зменшити концентрацію солей. Наприклад, унікальну морську воду із затоки Сан-Мало* (Франція ), що міститься в Африн™ Чисте Море™ дитячий розчин, очищають за допомогою спеціального процесу стерилізуючої фільтрації.

  1. Африн™ Чисте Море™ дитячий розчин — 100% природний стерильний розчин натуральної морської води, багатий на мікроелементи.
  2. Африн™ Чисте Море™ дитячий розчин призначений для дітей та немовлят, починаючи з другого тижня життя.
  3. Африн™ Чисте Море™ дитячий розчин має лагідну дію і забезпечує дбайливий догляд навіть за найчутливішими слизовими оболонками носа та є повністю безпечним при використанні декілька разів на день протягом тривалого часу.
  4. Африн™ Чисте Море™ дитячий розчин видаляє слиз, алергени, віруси та бактерії, забезпечуючи захист від застуди та алергії. Його можна застосовувати так часто, як це потрібно. Розчин не містить консервантів, хімічних домішок та летучих газів, що забезпечує підтримку комфортної температури розчину при використанні.
  5. Крім того, Африн™ Чисте Море™ дитячий розчин також можна використовувати для очищення носу перед застосуванням інших видів назальних ліків.

Зверніть увагу – в 1 флаконі Африн™ Чисте Море™ дитячий розчин міститься 285 доз стерильного розчину морської води – його вистачає до 3-х місяців використання.

АФРИН™ ЧИСТЕ МОРЕ™ ДИТЯЧИЙ РОЗЧИН — для того щоб ваша дитина вільно дихала носом!

*В Сен-Мало найбільші припливи і відливи в Європі. Тому морська вода там має виняткову якість. Її набирають у 600 метрах від берега, строго дотримуючись екологічних норм.

Виробник: Schering-Plough S.A. (Spain) на заводі: Laboratoire de la Mer (France) Spain, France. Реклама виробу медичного призначення. Відпускається без рецепта лікаря. Перед використанням необхідно ознайомитись з інформацією із застосування виробу медичного призначення та обов’язково проконсультуватись з лікарем.

Свідоцтво про державну реєстрацію № 11321/2012 від 13.07.2012. Авторські права ©2013 ТОВ «МСД Україна». Всі права захищені. 03038, м. Київ, вул. Амосова, 12, буд. 1, 3-й поверх. Тел./факс: (044) 393 74 80/81.

Інформація отримана з журналу «Здорово», грудень 2013.

Вхід в особистий кабінет